Sunday, December 9, 2012

Photo challenge day 9

Today's theme is something you are reading currently. Well I'm reading more than one book at the time, but I have chosen this one to show today:
Het thema van vandaag is iets dat je op het moment aan het lezen bent. Zoals gewoonlijk ben ik weer met meerdere boeken tegelijk bezig, maar voor de opdracht heb ik voor deze gekozen:


This is a book from the brand Weleda, which is a bodycare line which uses only natural ingredients. I love the products and the book is about being in harmony with the seasons. Of course this is the winter part :). This book (called 'Living with the seasons' from P.Wessels) gives me the opportunity to just accept the winter, cold and darkness and enjoy the snow :).
Het is een boek van het merk Weleda, die een productlijn voor lichaamsverzorging hebben met alleen natuurlijke ingredienten. Ik vind de producten super en het boek gaat over in harmonie leven met de seizoenen. Dit deel gaat natuurlijk over de winter :). Door dit boek ('Leven met de Seizoenen' van P. Wessels) vind ik het makkelijker om de winter met z'n kou en gebrek aan licht te accepteren en te genieten van de sneeuw :).

What are you reading at the moment?
Wat lees jij op het moment?

With love,
Bambi

No comments:

Post a Comment