Saturday, January 21, 2012

Weekend break

Winter has fallen in Holland. No snow yet, but lots of rain and dreariness. It's time to make it cosy inside, with candles and plaids.

***

De winter is gearriveerd in Nederland. Het sneeuwt nog niet, maar wel veel regen en somberheid. Het is tijd om het binnen gezellig te maken met kaarsen en plaids.

A heart with inside a tealight, gives a romantic shine. I've had it for years and I still love it.

Dit hart, met binnenin een waxinelichtje geeft zo'n mooi zacht licht. Ik heb het al een aantal jaar en vind het nog steeds geweldig.

 
A collection of tealight holders, collected from everywhere :).

Een groepje of waxinelichthoudertjes, overal vandaan :).

 This little rack with 4 glasses is a recycling shop treasure. I don't know how it is supposed to be used, it's also very pretty with some flowers in it. The little books I got from my mum, one has quotes on rest, the other one on comfort. They're sweet to browse through, when not feeling that well.

Dit rekje met vier glaasjes komt van de kringloopwinkel. Ik weet niet waar het oorspronkelijk voor bedoeld is, maar het is ook erg mooi met een paar bloemen erin. De kleine boekjes van Happinez kreeg ik van mijn moeder. De ene heeft quotes over rust, de andere over troost. Ze zijn lief om door te bladeren, als je even niet zo lekker in je vel zit.

Have a nice weekend!
Fijn weekend!
XOXO Bambi


1 comment:

 1. Hay Bambi,
  I like your blog a lot.
  It makes me feel happy and joyfull.
  Thanks for sharing.
  With love Linda.

  ReplyDelete