Thursday, May 23, 2013

Shopping and an owl

Last weekend I found some time to shop.... And something I've wanted for years was now not only available but also on sale! Finally I found rainboots with roses, and well within my budget (since they were on sale, they were only 6 euro)!
Afgelopen weekend had ik eventjes tijd om te winkelen... En waar ik al jaren naar op zoek was was nu ook nog eens in de uitverkoop! Eindelijk heb ik regenlaarzen met roosjes, en ruim binnen budget (aangezien het opruiming was, waren ze maar 6 euro)!
And also some thrift store treasures. I love the books of Dan Brown and I wanted to have them myself. And also a book of James Redfield, which I also love.
En wat schatten van de kringloopwinkel. Ik vind de boeken van Dan Brown geweldig en wilde ze toch graag zelf hebben. En een boek van James Redfield, wat ik ook geweldig vind.

To conclude this owl. This is the owl I got for my 'collection'. It's cute but a bit old fashioned, so I decided to give it a make-over.
Tot slot dit uiltje. Dit is het uiltje dat ik kreeg voor mijn 'verzameling'. Hij is schattig maar een beetje oubollig, dus heeft ie een make-over gekregen. 


I like him in white and I think he will look good in my book shelf. However, this was only the first layer of paint, so it's not finished yet.
Ik vind hem leuk in het wit en ik denk dat ie prima in de boekenkast past. Maar dit is pas de 1e laag verf, dus hij is nog niet af.

With love,
Bambi

6 comments:

 1. Erg leuke laarzen en de uil ziet er ook al heel erg tof uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Ik hoop hem binnenkort af te kunnen maken en in de boekenkast te zetten :).

   Delete
 2. Leuke laarzen!
  En dat uiltje is erg cute :-)

  ReplyDelete
 3. De boeken van Dan Brown zijn sowieso geniaal! Net een nieuwe uit, hebben hebben hebben! En ik vind je uiltje zo leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he! Ik kan ook eigenlijk niet wachten tot ik het nieuwe boek kan gaan lezen. Maar ik heb mezelf beloofd dat dat pas in de vakantie mag, anders komt er van studeren niets meer... ;).

   Delete